První muž latinského popu Ricky Martin je v Praze. Před českým publikem si odbude premiéru

Portorický zpěvák Ricky Martin předvede v pražské O2 areně jedinečnou taneční show. Fanouškům vzkázal, že bude zpívat jak španělsky, tak i anglicky.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Návštěvníci koncertu se můžou těšit na „to nejlepší“ z Rickyho Martina. Podle něj to bude koncert, ze kterého budou lidé odcházet šťastní a také unavení od tancování.

Ricky Martin

Ricky Martin se narodil na Vánoce - 24. prosince 1971 v portorickém San Juanu. Nejdříve zpíval v chlapecké kapele Menudo a poté rozjel sólovou kariéru. Po celém světě se prodalo přes 80 milionů alb s jeho nahrávkami.

Zazní i největší hit z roku 1999 - Livin' La Vida Loca. Díky němu se do celého světa rozšířil latinský pop. Je to také jeden z nejprodávanějších singlů všech dob.

Ricky Martin se může pochlubit několika hudebními cenami. První Grammy si převzal už v roce 1999, a to za album Vuelve. Ve stejném roce pak vydal první anglické album, na kterém zpívá duety s Madonnou anebo zpěvačkou Mejou.

Přehrát

00:00 / 00:00

Ricky Martin poprvé vystoupí v Praze. Reportáž Jiřího Štefla

Portorický zpěvák se objevil i v několika televizních seriálech. V minulosti si zahrál například učitele španělštiny v seriálu Glee, nejnověji pak milence Gianniho Versaceho v American Crime Story. Za tuto roli je nominován na cenu Emmy.

Ještě než Martin dorazil do Prahy, vystoupil v Polsku, Maďarsku anebo ve Španělsku. Na evropském turné ho doprovází jeho devítiletá dvojčata, která vychovává se svým syrským manželem Jwanem Yosem.

V současnosti také pracuje na nové desce a chystá další celosvětové turné.

Jiří Štefl Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme