Rolling Stones opět na vrcholu britského žebříčku. Na první místo je vynesla remastrovaná verze alba

Rocková kapela Rolling Stones se stala první hudební skupinou v historii, které se podařilo se svým albem obsadit na britském žebříčku první místo v rozmezí šesti desetiletí. Na špičku žebříčku v Británii se Rolling Stones dostali v pátek s remastrovanou verzí klasického alba Goats Head Soup, které bylo původně vydáno v roce 1973 a dosáhlo tehdy rovněž na první příčku. Informovala o tom agentura Reuters.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rolling Stones během koncertu v Hamburku

Rolling Stones během koncertu v Hamburku | Zdroj: Reuters

Deska Goats Head Soup s některými dosud nevydanými nahrávkami vyšla minulý týden a o pouhých 800 prodaných kopií předstihla album Zeros britského zpěváka Declana McKenny, uvedla televize Sky News.

Rolling Stones tak již mají 13 alb, která v průběhu let ovládla britský žebříček, stejně jako Elvis Presley a Robbie Williams. Lepší jsou jen Beatles, jejichž alba byla na prvním místě celkem patnáctkrát, píše na svých webových stránkách Sky News.

Rolling Stones, kteří začali koncertovat v roce 1962, stále vyrážejí na turné, ačkoli jejich zpěvák Mick Jagger a kytarista Keith Richards už oslavili pětasedmdesátiny.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme