'Naposledy.' Skupina Chinaski v současné sestavě končí, většina členů dala kapele sbohem

Kapela Chinaski ve stávající sestavě končí. Svým fanouškům to oznámili Michal Malátný a František Táborský prostřednictvím facebookového profilu kapely. V prohlášení stojí, že vnitřní chemie mezi všemi členy, tolik potřebná pro fungování celé kapely, bohužel vyprchala. Ve skupině tak zůstávají jen zpěvák Michal Malátný a kytarista František Táborský.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Skupina Chinaski při svém turné v O2 aréně

Skupina Chinaski při svém turné v O2 aréně | Foto: Tomáš Beran | Zdroj: facebook kapely Chinaski

Někteří z vás nám po O2 areně říkali, že jsme hráli, jako by to bylo naposledy. A pravda je, že ono to v aktuální sestavě skutečně skoro naposledy bylo,“ stojí v prohlášení na facebookovém profilu kapely.

Koncerty, které má skupina do konce roku domluvené, ještě odehraje ve stávající sestavě. Poslední veřejný koncert proběhne 18. prosince v brněnském Sonu. Poté kapelu opustí baskytarista Ondřej Škoch, bubeník Ota Petřina, saxofonista Štěpán Škoch a trumpetista Petr Kužvart.

Malátný s Táborským ale v textu odmítají, že by se snad rozešli ve zlém. Jen jsme si uvědomili, že teď potřebujeme kapelu dělat jinak a chceme to zkusit zažít ještě jednou s novými lidmi. To neznamená, že bychom měnili styl nebo vás připravili o vaše oblíbené písničky,“ dodávají s poděkováním pro odcházející členy.

Kam se chtějí s kapelou posunout, už mají prý jasno. Více informací se příznivci skupiny dozví po novém roce a na klubovém turné, které Chinaski plánují na nadcházející jaro.

mis Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme