Na pražské Výstaviště se vrací Jared Leto s Thirty Seconds To Mars

Do Tipsport Arény na holešovickém Výstavišti se ve čtvrtek vrátí oblíbená americká skupina Thirty Seconds To Mars s lídrem Jaredem Letem. Před více než čtyřmi roky na stejném místě pro přibližně 8000 fanoušků zahráli skladby z tehdy nového alba Love, Lust, Faith and Dreams. Návštěvníci však tehdy museli oželet účast Letova bratra Shannona kvůli jeho údajným problémům se zákonem.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jared Leto na koncertě ve Velké Británii

Jared Leto na koncertě ve Velké Británii | Zdroj: Fotobanka Profimedia

Thirty Seconds To Mars letos do metropole v rámci velkého turné přivezou osvědčené hity jako The Kill, A Beautiful Lie a From Yesterday i nový singl Walk On Water.

Kapelu tvoří již několik let zpěvák Jared Leto, jeho mladší bratr Shannon Leto a trojlístek uzavírá kytarista Tomo Miličević. Skupina funguje již od roku 1998 a zatím stihla vydat čtyři studiová alba. Velké množství příznivců získala již svým debutem 30 Seconds to Mars z roku 2002.

Poprvé se Thirty Seconds To Mars v Praze představili v roce 2007 jako speciální host vystoupení kapely Linkin Park. K jejich rostoucí popularitě vydatně napomohl i charismatický frontman Jared Leto, který je také vyhledávaným hercem. Vedle čtyř vystoupení v Praze zahráli Thirty Seconds To Mars také v roce 2013 na festivalu Rock for People v Hradci Králové.

Thirty Seconds To Mars se v současné době mohou pyšnit nejen milióny prodaných alb, ale i mnoha prestižními cenami, mezi kterými nechybí tři ceny MTV Video Music Awards nebo celkem osm cen MTV Europe Music Awards Muse.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme