Letošní Votvírák láká na osmdesátky. Hlavními taháky jsou Palo Habera, Miro Žbirka a Katapult

Na letišti Boží Dar v Milovicích na Nymbursku začíná jeden z největších multižánrových hudebních festivalů v ČR. Akce zaměřená převážně na rock, pop a hip hop v provedení českých a slovenských interpretů skončí v ranních hodinách 18. června. Na třech hlavních pódiích se představí například Miro Žbirka, Xindl X nebo Ewa Farná.

Milovice (Nymbursko) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hudební festival (ilustrační foto)

Hudební festival (ilustrační foto) | Foto: Ondřej Deml | Zdroj: ČTK

O festival je velký zájem. Pořadatelé očekávají návštěvu přes 40 tisíclidí. Před třemi lety vyvolal nápor fanoušků problémy, když už první den zcela zaplnili parkovací místa a stanové městečko. Pořadatelé tehdy žádali fanoušky, kteří neměli koupenou vstupenku, aby na festival nejezdili.

Festival začne v pátek koncerty prvních kapel ve 14:00. Páteční program mimo jiné nabídne vystoupení Ewy Farne, Xindla X a skupin Mandrage, Iné Kafe, Visací zámek nebo Rybičky 48. Nebudou chybět ani rapeři Pio Squad a Prago Union.

Největší hvězdou letošního ročníku bude Pavol Habera a skupina Team, kteří v sobotu na festivalu zahrají vůbec poprvé. Ve stejný den zahraje také Miro Žbirka nebo Jaroslav Uhlíř. Rockovou scénu ovládnou Abraxas, Katapult či Harlej.

Stejně jako loni bude pro návštěvníky připraven i non-stop taneční prostor, kde se vystřídá více než 30 tuzemských dýdžejů.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme