'Whitney Houston 2.0'. Belgickou pěveckou soutěž vyhrála 13letá Romka původem ze Slovenska

Letošní ročník belgické verze hudební soutěže The Voice Kids 2017 vyhrála 13letá Katarína Pohlodková, jejíž rodina pochází ze Slovenska. Píše o tom zpravodajský server Romea.cz, který pravidelně přináší informace o dění ze světa Romů.

Brusel Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Katarína Pohlodková během finále soutěže

Katarína Pohlodková během finále soutěže | Zdroj: Repro YouTube

Mladá Katarína finále soutěže vyhrála díky písni She Believes In Me, kterou původně nazpíval Belgičan André Hazes, a písni Empire State Of Mind od americké R&B zpěvačky Alicii Keys.

S výhrou se pojí také stipendium ve výši 10 tisíc eur a šance natočit vlastní singl. Tím bude její verze písně I Have Nothing od Whitney Houston, která se mimo jiné objeví také na iTunes.

„Nikdy se mi ani nesnilo o tom, že bych mohla vyhrát celou soutěž. Je úžasné, že mám možnost vydat vlastní singl," uvedla Katarína pro belgickou televizi. Jedna členka poroty ji během soutěže dokonce označila za „Whitney Houston 2.0".

Katarínina rodina žije v Belgii podle serveru Romea.cz přes 20 let a její starší sestry jsou zpěvačkami v kapele. Slovenštinu už prý ale mladá zpěvačka téměř neovládá.

dp Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme