Xindl X přesouvá svůj lednový koncert v 02 Areně. Kvůli epidemii vystoupí až v listopadu 2021

Známý český písničkář Xindl X měl vystoupit 30. ledna 2021 v O2 Areně. Kvůli obavám z epidemického vývoje a souvisejících opatření se ale organizátoři rozhodli koncert přesunout, a to na 25. listopadu 2021. Zatím největší koncert Xindla X změní i místo – nyní se má uskutečnit v novém prostoru 02 Universum, které se nachází v těsné blízkosti 02 Areny.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Xindl X. Lucerna si připomněla nedožité sedmdesátiny Karla Kryla

„Situace je bohužel taková, jaká je,“ komentoval rozhodnutí Xindl X. | Foto: Tomáš Novák

„Ahoj kamarádi… Měli jsme pro vás na leden nachystaný náš největší koncert se spoustou hostů a s velkolepou show, jakou jsme ještě nikdy nedělali. Ale když chceš Boha rozesmát, řekni mu o svých plánech. Situace je bohužel taková, jaká je. A protože k té situaci chceme přistoupit realisticky, rozhodli jsme se koncert přesunout,“ komentuje rozhodnutí Xindl X.

Přeložený koncert by diváky neměl ochudit o žádný z připravených bodů programu, a to včetně hostů. Přidanou hodnotou koncertu naopak bude představení nové desky Terapie, která má vyjít v létě příštího roku.

Organizátoři rovněž instruovali diváky, kteří si už zakoupili vstupenky na původní termín koncertu, aby lístky nevraceli. Vstupenky na stání není třeba vyměňovat, majitelům lístků na sezení by se pak společnost Ticketmaster nebo pořadatel Bestsport měli v nejbližší době ozvat.

Pokud si fanoušci zakoupili vstupenky bez předchozí rezervace v kamenné pobočce, vyzývají je organizátoři, aby prodejce kontaktovali a domluvili se s nimi na výměně vstupenek za nové.

btk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme