‚Zpívající jeptiška‘ opouští svůj řád. Vítězka italské pěvecké soutěže se chce věnovat hudební kariéře

Italská řádová sestra Cristina Scucciaová, známá jako „zpívající jeptiška“, v neděli oznámila, že řád voršilek opouští. Čtyřiatřicetiletá Scucciaová, která před osmi lety svým výkonem ohromila porotu pěvecké soutěže The Voice (IT) a zvítězila v ní, se chce věnovat hudební kariéře. Napsala o tom agentura APA.

Tento článek je více než rok starý.

Řím Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Řádová sestra Cristina před osmi lety zvítězila v italské mutaci pěvecké soutěže The Voice

Řádová sestra Cristina před osmi lety zvítězila v italské mutaci pěvecké soutěže The Voice | Foto: Eric Vandeville | Zdroj: Reuters

„Změny jsou důkazem vývoje, ale někdy v člověku vzbuzují obavy... Myslím, že člověk musí být odvážný, aby poslechl své srdce,“ řekla Scucciaová v talkshow Verissimo na televizi Canale 5.

Tato rodačka ze Sicílie do pořadu přišla v červeném kalhotovém kostýmu, s rozpuštěnými vlasy a piercingem v nose. Řekla, že si na živobytí vydělává jako číšnice ve Španělsku, kde pracuje na své hudební kariéře.

Ujistila, že „sestra Cristina“, jak znělo její řádové jméno, v ní stále zůstává, stejně jako víra v boha. „Bylo to skoro 15 let náboženského života a byly to mé nejlepší roky,“ řekla Scucciaová.

Sestra Cristina oblečená v řeholním šatu a povzbuzovaná ostatními řádovými sestrami v roce 2014 udělala obrovský dojem na porotu soutěže The Voice, když zpívala píseň No One od Alicie Keys nebo Livin´on a Prayer od kapely Bon Jovi. 

Video s jejím výkonem na YouTube viděl podobný počet lidí jako vystoupení „ostřílených“ zpěváků, jako je Ricky Martin nebo Kylie Minogue. V roce 2016 Cristina zpívala před dvoumilionovým publikem na Světových dnech mládeže v polském Krakově.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme