Karlovarské divadlo uvede muzikál Divotvorný hrnec, generálka bude veřejná

Městské divadlo v Karlových Varech se připravuje na premiéru muzikálu Divotvorný hrnec. Dnešní generální zkouška bude přístupná veřejnosti. Začíná v 10 hodin dopoledne.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Městské divadlo Karlovy Vary

Městské divadlo Karlovy Vary | Foto: Zdeněk Trnka | Zdroj: Český rozhlas

Městské divadlo v Karlových Varech chystá premiéru představení na sobotu. Muzikál vzniká ve spolupráci se Západočeským divadlem v Chebu a Karlovarským symfonickým orchestrem.

Na jevišti se sejde 56 umělců pod vedením Zdeňka Bartoše, uměleckého šéfa a režiséra Západočeského divadla v Chebu.

"Já u toho muzikálu nejsilněji vnímám hudbu. Skutečně každá skladba má šlágrový potenciál. Co píseň, to hit," popsal své pocity Bartoš.

Jednu z rolí, konkrétně postavu Lucy, ztvární karlovarská herečka Lucie Domesová:

"Skákat po jevišti, pamatovat si kroky, pamatovat si svůj part, umět to zazpívat na jevišti, když je člověk rozhozen do choreografie. Další partner, který zpívá stejný alt, je na druhé straně jeviště, to znamená, že se musím udržet sama... Pro mě to byla neuvěřitelná dřina, nicméně nádherná zkušenost," dodala Domesová.

Premiéra Divotvorného hrnce bude v Karlových Varech 2. listopadu. Západočeské divadlo v Chebu uvede představení 9. listopadu.

Nikola Bojčev, Pavla Sofilkaničová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme