Kulturní tipy v době koronaviru: online koncert Mňága a Žďorp nebo pohádky v autokinech

Na filmy si už od pondělí budete moci zajít přímo do kina. Pohádky se ale pod širým nebem stále promítají v různých autokinech po celém Česku. V sobotu můžete s dětmi vyrazit například na film Čertí brko nebo Jak vycvičit draka 3. Z domova se můžete večer zaposlouchat do písniček kapely Mňága a Žďorp.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Část kapely Mňága a Žďorp během koncertu v klubu Žlutý pes v Pardubicích (foto z roku 2016)

Část kapely Mňága a Žďorp během koncertu v klubu Žlutý pes v Pardubicích (foto z roku 2016) | Foto: David Macháček | Zdroj: Web kapely Mňága a Žďorp

Rocková skupina Mňága a Žďorp si připravila pro fanoušky online akustický koncert přímo ze své zkušebny. Připomenout si, že Nejlíp jim bylo… můžete od osmi hodin večer.

Vinohradské divadlo

Ve stejnou dobu bude vysílat také Divadlo na Vinohradech záznam hry Na kamenném, kamenném poli. V hlavní roli traťmistra, který žije se svým nemocným otcem, utahanou ženou a frustrovaným synem, se objeví Luboš Veselý.

Divadlo v Celetné 

Živý přenos nabídne divákům Divadlo v Celetné, kde bude od osmi hodin zpovídat herec Jan Potměšil herečku Ilonu Svobodovou. Ta se v online streamu pražské scény představila před týdnem jako Sofie Podlipská, které psal Jaroslav Vrchlický milostné dopisy.

Za filmy vozem

V Ústí nad Labem můžete už odpoledne vyrazit do autokina ve Všebořicích. Od patnácti hodin tam budou promítat animovanou pohádku Jak vycvičit draka 3.

Od pěti hodin odpoledne můžete zajet do autokina v Jihlavě, kde vás zavedou v pohádce Čertí Brko do městečka Pytlov na úpatí kopce Pervidle.

V Klatovském autokině nabídnou od v devíti hodin večer Tajný život mazlíčků 2.

Pouštet filmy pod širým nebem budou také ve Skiareálu Ještěd v Liberci, kde můžete vidět od 22 hodin romantickou komedii Šťastný nový rok.

Martin Hrnčíř Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme