Kulturní tipy v době koronaviru: fotbal na prknech Dejvického divadla nebo Mutanti v pražské tržnici

V neděli nás čeká unikátní propojení sportu a divadla! Od 17 hodin se virtuálně utkají fotbalisté Bohemians s herci Dejvického divadla.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Simona Babčáková v seriálu Zkáza Dejvického divadla

Simona Babčáková v seriálu Zkáza Dejvického divadla | Zdroj: Česká televize

Fotbalisté versus herci. Bohemians versus Dejvické divadlo. V neděli od 17 hodin se na virtuálním jevišti a stadionu utkají dva týmy, které změří své síly v oboru svých soupeřů.

Těšit se tak můžete třeba na recitujícího obránce Martina Dostála nebo na Simonu Babčákovou, jak slaví gól.  Netradiční utkání bude komentovat Jaromír Bosák a Ivan Trojan. Virtuální vstupenka začíná na 105 korunách. Vybrané peníze se rozdělí mezi divadlo, Hereckou asociaci, nadační fond Bohemians nebo Nemocnici Na Františku.

Mutanti v Art Parkingu

V pražské tržnici v neděli pokračuje festival Art Parking, který funguje na principu drive-in kina. Lidé si doma koupí vstupenku, na místo přijedou ve voze a odtud pak sledují program.  V 19 hodin vystoupí kapela Mutanti hledaj východisko, kterou tvoří rapper a textař Jan Vejražka a Jiří Konvalinka, který hraje také ve skupině Vložte kočku.

Pátý element z auta

Tuchoměřiské Kinoauto zakončí víkend filmovou klasikou Patý element s Brucem Willisem a Milou Jovovich v hlavnbích rolích, promítání začíná v půl deváté

Virtuální Brno

Lidé mohou i v neděli nahlédnout prostřednictvím internetu na zajímavá místa v Brně. Akce nahradila odložený festival Open House Brno.

Na jeho facebookové stránce se můžou zájemci těšit na živé komentované prohlídky i předtočená videa. Open House patří mezi největší architektonické akce na světě.

Alžběta Havlová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme