SOUTĚŽ: Dravec. Vyhrajte nový román scenáristy Marka Epsteina

Konec manželství, rozvrat všech jistot. A za tím vším jeden temný plán, který má navždy změnit život všem třem členům jedné obyčejné rodiny. Nový román českého scenáristy Marka Epsteina představuje mrazivý příběh vyprávěný z pohledu dvou dospělých a jednoho dítěte v průběhu několika měsíců.

Knižní soutěž Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kniha Dravec od Marka Epsteina

Kniha Dravec od Marka Epsteina | Zdroj: Nakladatelství Labyrint

Kniha Dravec od Marka Epsteina | Zdroj: Nakladatelství Labyrint

Jakub Inku bije, Inka se i přesto nevzdává snu o perfektní rodině. Možná se dobrovolně poddává vlastním lžím kvůli Beruše, jejich společnému dítěti. Nehoda ale způsobí, že matka s dcerou zůstanou rozděleni soudním příkazem. 

Následující události vypráví kniha ve třech linkách. V první přihlížíme zoufalství matky, která se snaží dokázat svou nevinu před hromadou křivých obvinění. Druhá patří malé dívce, použité jako zbraň v otcově machinaci, jak si zvyká v neznámém prostředí ústavní péče. Ve třetí pak čtenář nahlídne do hlavy násilníka, aby konečně pochopil, co stojí za jeho krutým plánem.

Pravidla soutěže

Přečtěte si Obecná pravidla soutěže o knihy se zpravodajským serverem iROZHLAS.cz

Dravec je druhou knihou Marka Epsteina. Ten je podepsaný třeba pod scénáři k filmům Ve stínu, ROMing a Václav nebo seriálům Redakce či Clona. V uplynulém roce přišel do kin thriller Důvěrný nepřítel, k němuž spolu s Ľubomírem Slivkou napsal námět. Jeho první kniha Ohybač křížů vyšla v roce 2007.

Pokud se chcete zapojit do soutěže o 10 knih Dravec, napište nám až do tohoto pátku, 4. ledna, do 18.00 na e-mailovou adresu soutez.irozhlas@rozhlas.cz odpověď na následující otázku: 

Za scénář k jakému filmu dostal Marek Epstein cenu Český lev?

Do odpovědi uveďte:

  • Jméno a příjmení
  • Adresu pro případ výhry
  • Telefon, případně e-mail

Výherce bude server iROZHLAS.cz losovat ze správných odpovědí, každý se může v daném kole účastnit pouze jednou. Více se dočtete v pravidlech.

red Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme