SOUTĚŽ: Za strážci zlatých pokladů i do říše boha Radegasta. Vyhrajte Hravého průvodce Českem

Co takhle vydat se na výlet po tuzemských památkách a krajině, dokud ještě počasí přeje pobytům venku? Využít jako inspiraci můžete první svazek Hravého průvodce po Česku od Ivy Petřinové, o kterého hrajeme tento týden v pravidelné soutěži serveru iROZHLAS.cz.

KNIŽNÍ SOUTĚŽ Česko Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vyhrajte Hravý průvodce Českem

Vyhrajte Hravý průvodce Českem | Foto: iROZHLAS.cz | Zdroj: Český rozhlas

Čtyřiadvacet jedinečně ilustrovaných výletů od autorů oceňovaného bestselleru slibuje, že se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek — ať už ho podniknete sami, nebo se svými ratolestmi.

Poznáte kraj blanických rytířů, půvaby Šumavy nebo největší skalní město v Evropě. Vydáte se údolím Vydry, do magického ráje poustevníků, za zkamenělou pohádkou, do českého Betléma či za bohem Radegastem. Během putování vás navíc díky knižnímu bedekru čeká spousta zajímavostí, pověstí, úkolů i kvízů, které vám zpestří strávený čas.

Pravidla soutěže

Přečtěte si Obecná pravidla soutěže o knihy se zpravodajským serverem iROZHLAS.cz

V Hravém průvodci Českem navazuje Petřinová na svou knižní prvotinu Hravý průvodce Prahou – a zároveň i spolupráci s ilustrátorem Vojtěchem Šedou, která jim v roce 2020 vynesla Zlatou stuhu v kategorii Literatura faktu pro děti a mládež.

Iva Petřinová vystudovala cestovní ruch na Vysoké škole obchodní a od té doby pracuje jako průvodkyně. V současné době se věnuje průvodcovství po Praze zaměřenému především na tematické vycházky pro děti. Z nich vychází ve svých příspěvcích na blogu a v několika časopisech.

Hravého průvodce Českem I. vydalo nakladatelství Fragment.

Čtyřiadvacet ilustrovaných výletů slibuje, že se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek — ať už ho podniknete sami, nebo se svými ratolestmi | Foto: iROZHLAS.cz | Zdroj: Český rozhlas

Pokud se chcete zapojit do soutěže o 10 publikací Hravý průvodce Českem, napište nám až do tohoto pátku 14. října do 18.00 na e-mailovou adresu soutez.irozhlas@rozhlas.cz odpověď na následující otázku:

Jak se jmenovaly filmy o příhodách městského kluka Vény a jeho svérázného dědy z šumavské hájovny?

Do odpovědi uveďte:

  • Jméno a příjmení
  • Adresu pro případ výhry
  • Telefon, případně e-mail

Výherce bude server iROZHLAS.cz losovat ze správných odpovědí, každý se může v daném kole účastnit pouze jednou. Více se dočtete v pravidlech.

red Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme