'Přichází konec Jediů.' Tvůrci na oslavách 40 let Hvězdných válek odhalili upoutávku na nový díl

Tři tisíce šťastných fanoušků mělo v pátek v americkém Orlandu možnost poprvé zhlédnout trailer k nové epizodě vesmírné ságy Hvězdné války. Osmý díl nazvaný Star Wars: Poslední z Jediů bude mít premiéru letos 15. prosince. V americkém Orlandu se právě v těchto dnech konají oslavy 40. výročí uvedení první části této oblíbené sci-fi série, která měla premiéru v květnu 1977.

Orlando Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Z upoutávky k novému dílu Hvězdných válek

Z upoutávky k novému dílu Hvězdných válek

Páteční prezentace dvouminutové upoutávky na novou epizodu Hvězdných válek se zúčastnili i někteří z jejích tvůrců a herců. Byl mezi nimi i režisér a scenárista snímku Rian Johnson, herci Mark Hamill, Daisy Ridleyová či John Boyega. Trailer, který byl promítnut dvakrát za sebou, neodhalil vůbec nic z děje nových dobrodružství.

„Píše tak dobře, jako režíruje. Napsal neuvěřitelné ženské postavy, silné a nezávislé. A kromě toho má smysl pro humor," pochválila režiséra a autora scénáře šéfka produkční společnosti LucasFilms Kathleen Kennedyová.

Emoce v sále vzbudila princezna Leia, i když v upoutávce byla vidět jen její záda. Představitelka této oblíbené postavy Carrie Fisherová totiž loni v prosinci nečekaně zemřela. Natáčení všech scén do poslední epizody vesmírné ságy ale stihla dokončit.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme