Nějak jsem to ustála, ale všechno se vrací. Rozhovor s Radůzou o práci i o sérii neštěstí, která ji potkala

„Smršť špatných událostí jsem vzala pozitivně s tím, že se mně nějakou dobu budou zas vyhýbat,“ říká písničkářka Radůza.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zpěvačka Radůza

Zpěvačka Radůza | Zdroj: Fotobanka Profimedia
Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si Osobnost Plus

„Nějak jsem to ustála, ale všechno se vrací. Někdy mně sevře taková ledová ruka,“ vysvětluje žena, která po útoku sršňů přišla o své dítě. O měsíc později jí v nemocnici potom zemřela maminka.

„Pátého ledna jsem se rozvedla se svým mužem a o den později mně zemřel tatínek,“ líčí sled událostí, dnes s velkým nadhledem. A jak sama říká, cítí se plná energie a chuti do života. Velkou roli hrají v jejím postoji děti a láska k nim.

Okolí šílí

Ne všichni o Radůze vědí, že je nejen muzikantkou, ale také se věnuje literatuře.

„Napsala jsem pohádku, napsala jsem veršovanou hru do kladenského divadla, dopisuji druhý díl povídek, historickou věc, indiánskou desku, melodram pro symfonický orchestr Českého rozhlasu a teď píšu sci-fi,“ říká autorka.

„Občas si ještě odskočím a napíšu písničku pro někoho jiného. Mé okolí ze mě šílí, protože dělám spoustu věcí současně. Například právě to, že skládám zároveň i píšu. Mám hodně práce, zahradu, dům a ještě jsem začala šít a učit to své děti. U jedné práce odpočívám od druhé,“ dodává.

Poslechněte si celý rozhovor Barbory Tachecí s jejím hostem. Dozvíte se také, jestli Radůza ráda chodí do společnosti a zda je extrovertní člověk.

Kateřina Tesařová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme