Komika Sageta našla policie mrtvého v hotelovém pokoji. Proslavil se rolí otce v seriálu Plný dům

Ve věku 65 let zemřel americký herec a komik Bob Saget, známý ze seriálu Plný dům. Policisté ho našli mrtvého v hotelovém pokoji v Orlandu v americkém státě Florida, oznámil na twitteru tamní úřad šerifa.

Tento článek je více než rok starý.

Orlando (USA) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ve věku 65 let zemřel americký herec a komik Bob Saget

Ve věku 65 let zemřel americký herec a komik Bob Saget | Foto: Mario Anzuoni | Zdroj: Reuters

Podle šerifa z okresu Orange County v centrální části Floridy detektivové nepředpokládají, že úmrtí v hotelu Ritz-Carlton způsobilo cizí zavinění nebo drogy. Saget v sobotu večer na Floridě vystoupil před diváky při komediálním představení, doplnila agentura Reuters.

Earlier today, deputies were called to the Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes for a call about an unresponsive man in a hotel room. The man was identified as Robert Saget & pronounced deceased on scene. Detectives found no signs of foul play or drug use in this case.
#BobSaget

01:46 – 10. 01. 2022

6713 16294

Saget se narodil 17. května 1956 ve Filadelfii. Na přelomu 80. a 90. let se proslavil jako moderátor pořadu Nejzábavnější domácí videa Ameriky a rolí ovdovělého otce Dannyho Tannera v seriálu Plný dům.

K postavě se v roce 2016 vrátil v pokračování nazvaném Zase máme plný dům. Svůj hlas také v původní anglickojazyčné verzi seriálu Jak jsem poznal vaši matku propůjčil jako vypravěč hlavní postavě Tedu Mosbymu.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme