Nový Matrix i Duna doma v televizi. V březnu přijde do Česka služba HBO Max

Příchod streamovací platformy HBO Max do Česka má konečně oficiálně potvrzený termín. Služba bude v tuzemsku, stejně jako na Slovensku a v dalších 13 evropských zemích, dostupná od 8. března. Předplatitelé HBO GO na ni budou převedeni automaticky, spolu s novými zákazníky ji navíc budou moct využívat se slevou. Místo 199 zaplatí měsíčně 132 korun.

Online Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

V nabídce HBO Max budou nové i kultovní filmy a seriály společností Warner Bros, HBO, DC a Cartoon Network, a to včetně premiérových titulů společnosti Warner Bros, které budou ve videotéce zveřejněny už 45 dní po jejich uvedení do kin.

Vedle snímků, jako je Matrix Resurrections, Duna nebo Space Jam: Nový začátek, budou předplatitelům dostupné i nové seriály z původní tvorby Max Originals: Stanice 11 (Station Eleven), Holky z vejšky (Sex Lives of College Girls) nebo Peacemaker.

Sex ve městě je zpátky pod novým jménem. Jeho postavy zápasí s věkem i rotopedem

Číst článek

HBO Max si půjde přehrát na chytrých televizích, ve streamovacích zařízeních, na herních konzolích, mobilech, tabletech a také online. Účet si bude možné personalizovat na až pět diváckých profilů s tím, že využívat ho půjde na třech zařízeních zároveň. Streamování bude dostupné s prostorovým zvukem 5.1 a technologií Dolby Atmos, vybrané tituly dokonce v rozlišení 4K.

Streamovací platforma společnosti WarnerMedia byla spuštěna v květnu 2020 ve Spojených státech. V červnu 2021 pak představila svou levnější verzi předplatného se zobrazováním reklamy.

Dosud byla služba dostupná ve 46 státech v Americe a Evropě, březnové rozšíření se kromě Česka a Slovenska týká Bosny a Hercegoviny, Bulharska, Chorvatska, Maďarska, Moldavska, Černé Hory, Nizozemska, Severní Makedonie, Polska, Portugalska, Rumunska, Srbska a Slovinska. 

Evropskou expanzi v lednu potvrdila také konkurenční streamovací služba Disney+ od společnosti Walta Disneyho, která by se v Česku měla objevit během léta. V tuzemsku už vedle toho působí několik dalších platforem, jako je třeba Netflix nebo české Voyo.

kro Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme