Zemřel Luke Perry. Herci, kterého proslavila role Dylana z Beverly Hills 90210, bylo 52 let

V 52 letech zemřel americký herec Luke Perry. Hvězdu seriálů Beverly Hills 90210 a Riverdale minulý týden kvůli mrtvici převezli do nemocnice v Los Angeles, kde natáčel akční scény pro Riverdale. Podle BBC odešel obklopen svou rodinou a přáteli.

Tento článek je více než rok starý.

Los Angeles (Aktualizováno: 20:41 4. 3. 2019) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Podle Perryho publicisty Arnolda Robinsona herec zemřel v nemocnici obklopen svými dětmi, snoubenkou, bývalou manželkou, rodiči a sourozenci. Do nemocnice ho převezli přímo z ateliérů Warner Bros., kde natáčel akční scénu.

„Rodina si cení podpory a modliteb, které Lukeovi posílají lidé z celého světa, a s respektem prosí o soukromí v této velmi smutné chvíli,“ uvedl pro BBC Robinson. Rodina zatím neposkytla podrobnosti o jeho smrti.

Luke Perry se proslavil v seriálu Beverly Hills 90210. V roce 2005 se díky seriálu umístil na 6. místě v žebříčku Největší televizní idol náctiletých.

Objevil se ale i ve snímcích jako Pátý element. V posledních letech účinkoval v seriálu Riverdale, kde ztvárnil Freda, otce hlavní postavy Archieho Andrewse.

Jediný svého druhu

Herečtí kolegové a fanoušci na twitteru začali Perrymu vzdávat hold. „Luke Perry byl výborný herec a skutečně jediný svého druhu. Jeho role v Beverly Hills 90210 byl jeden z důvodů, proč jsem se chtěl přestěhovat do L.A.,“ napsal producent a scenárista Ryan Seacrest.

Luke Perry was a great actor and truly one of a kind. Watching him on 90210 was one of the reasons why I wanted to move to LA. Thinking of his family and friends on and off the set. Rest in peace.

19:21 – 04. 03. 2019

680 8285

„Nenahraditelný, krásný a laskavý člověk, neuvěřitelný přítel, velkorysý herec a skvělý otec...“ píše o Perrym herečka Patricia Arquette.

Luke Perry - Irreplaceable beautiful and kind human being, incredible friend, generous actor and adoring father to Jack and Sophie and loving partner to Madison we are all heartbroken. You are the love and you are the light.

19:25 – 04. 03. 2019

848 8876

ado Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme