Slepice v roli reportérů. Česká televize uvede večerníček Kokoškovi na cestách, namluvil ho Lábus

Nový večerníček zavede diváky do redakce Slepičích listů. Šéfuje jim sice pan Krocan, ale jeho nejlepšími reportéry je rodinka Kokoškových. Slepičímu párečku i jejich dvěma dětem propůjčil hlas Jiří Lábus. Seriál začne Česká televize vysílat před Velikonocemi.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Z Večerníčku Kokoškovi na cestách

Z večerníčku Kokoškovi na cestách | Zdroj: Česká televize

Celkem sedm dobrodružných příběhů vezme pana a paní Kokoškovi a jejich děti Jonáše a Emičku například do hor nebo na exotický ostrov.

„Pokud jste považovali slepice za hloupá stvoření, která se bojí vystrčit hlavu z domácího dvorečku, dokážeme vám, jak moc jste se mýlili,“ říká k novému večerníčku kreativní producentka Barbara Johnsonová.

„U postav Jonáše a Emičky mě trochu inspirovaly moje dvě děti – Jonáš a Ema. Nejvíc se to projevilo u malého kuřátka Emičky, která má na hlavě tři kudrlinky, přesně jako moje dcera,“ dodává výtvarnice a režisérka Jitka Petrová.

Z Večerníčku Kokoškovi na cestách | Zdroj: Česká televize

Seriál namluvil Jiří Lábus. Každá postava má v jeho podání specifický hlasový projev. Hudbu, včetně závěrečné písně Slepice jsou nejlepší, napsal Karel Šůcha a nahrála skupina Laura a její tygři.

Večerníček Kokoškovi na cestách uvede ČT :D a ČT2. První díl nazvaný Ostrov devíti palem poběží ve středu 17. dubna tradičně od 18.45.

kro Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme