Schovejte kočky! Alf se vrací na Zemi, přivede s sebou novou rodinu i epizody

Na televizní obrazovky se po téměř 30 letech vrátí oblíbený chlupatý mimozemšťan Alf (zkratka pro Astronomická létající forma). Nové příběhy nosatého obyvatele planety Melmac, který se v roce 1986 zřítil na zahradu rodiny Tannerových, by podle serveru The Hollywood Reporter měli psát jedni z původních scénáristů seriálu Tom Patchett a Paul Fusco.

Video Melmac / Země Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nové díly o malém mimozemšťanovi s neutuchající chutí na kočky by měl sledovat svého protagonistu, jak se vrací na Zem k nové rodině a postavám. Přípravy probíhají od května, více informací ale studio Warner Bros nezveřejnilo.

Seriál Alf měl celkem čtyři série a na americké stanici NBC běžel mezi lety 1986 až 1990. Alfa ztvárňoval loutkovodič Paul Fusco, který je také autorem několika scénářů k sérii. Rodinu Tannerových ztvárňovali Max Wright, Anne Scheedenová, Andrea Elsonová a Benji Gregory.

kro Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme