Poslední díl Hry o trůny vidělo 12 milionů lidí. Reakce jsou smíšené

Nastává dlouhá noc. I tak fanoušci komentují konec sedmé, předposlední řady Hry o trůny. Poslední díl série s názvem "Dragon and the Wolf" tedy "Drak a vlk" trval bezmála 80 minut a odvysílala ho stanice HBO.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Spisovatel George R.R. Martin, který stojí za knižní předlohou Hry  o trůny

Spisovatel George R.R. Martin, který stojí za knižní předlohou Hry o trůny | Foto: Robert Galbraith | Zdroj: Reuters

Poslední díl vidělo rekordních 12 miliónů lidí a jejich reakce jsou smíšené. Podle některých diváků finále splnilo to, co slibovalo - třeba odhalení původu jednoho z hrdinů nebo setkání několika klíčových postav. Jiným zase chybělo více akce a chtěli by se vrátit ke knižní předloze.

Hra o trůny, nákladná televizní sága, která mění podobu televize

Číst článek

Podle Briana Lowryho z americké CNN ale poslední díl nabídl neuvěřitelně působivé scény. Svůj článek americký novinář začal varováním, že jeho komentář by mohl zkazit zážitek těm, kteří díl ještě neviděli. Podobné komentáře s varovnými bannery jsou i na sociálních sítích.

Na poslední sérii populárního seriálu si budou muset diváci počkat poměrně dlouho, premiéru by totiž měla mít až v roce 2019 a bude mít jen šest dílů. Nicméně podle serveru Vanity Fair by měly být ještě delší a barvitější co do počtu a kvality vizuálních efektů.

Martin Balucha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme