Seriál Sex ve městě bude mít pokračování. Zahrají si v něm tři ze čtyř původních protagonistek

Tři ze čtyř protagonistek budou hrát v pokračování Sexu ve městě. V navazující řadě nazvané And Just Like That (Prostě jen tak) budou postavy o zhruba dvacet let starší. Informovala o tom v pondělí agentura Reuters s odvoláním na společnost HBO.

Tento článek je více než rok starý.

Los Angeles Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Herečky ze seriálu Sex ve městě: Sarah Jessica Parkerová, Kristin Davisová, Kim Catrallová and Cynthia Nixonová

Herečky ze seriálu Sex ve městě: Sarah Jessica Parkerová, Kristin Davisová, Kim Catrallová and Cynthia Nixonová | Foto: Kieran Doherty | Zdroj: Reuters

Před kamerou se sejdou Sarah Jessica Parkerová (Carrie), Cynthia Nixonová (Miranda) a Kristina Davisová (Charlotte), a to ve stejných rolích, v jakých hrály na přelomu tisíciletí. Chybět bude naopak herečka Kim Cattrall, která si zahrála postavu Samanthy. Proč se tak rozhodla, zatím nikdo oficiálně nevysvětlil.

Ženy a šachy patří k sobě. Seriál Dámský gambit od Netflixu ukazuje chaotický vzestup mladé šampionky

Číst článek

Pokračování o deseti dílech poskytne streamovací služba HBO Max. Práce na seriálu budou zahájeny letos koncem jara. Skládat se má z deseti půlhodinových epizod.

Kultovní seriál o půvabné novinářce a jejích třech kamarádkách se během šesti sezon v letech 1998 až 2004 stal celosvětovým hitem a posbíral desítky cen.

Příkladem může být sedm prestižních cen Emmy a osm Zlatých glóbů. V roce 2000 to byl Zlatý glóbus za herecký výkon pro Sarah Jessiku Parkerovou a za nejlepší komediální seriál.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme