Kulturní tipy v době koronaviru: koncert Visacího zámku nebo Ewy Farné

Přestože už od pondělí můžete zajít do kina nebo galerie, hudebníci stále hrají pro své fanoušky online. V sobotu večer si můžete poslechnout z pohodlí domova například koncert Ewy Farné nebo Visacího zámku.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kapela Visací zámek na snímku z roku 2018.

Kapela Visací zámek na snímku z roku 2018. | Zdroj: Profimedia

Visací zámek

Punková kapela Visací zámek si pro fanoušky připravila koncert k nedávno vydanému albu „Anarchie a totál chaos“. V živém přenosu od osmi hodin zahrají novinky, mezi které patří například písnička Vegetarián.

Patrik Stoupa a Děda Mládek Ilegal Band

V živém streamu od pěti hodin odpoledne vystoupí písničkář Patrik Stoupa. Mladý hudebník nahrál společně se zpěvačkou Markétou Poulíčkovou a Světluščím sborem písničku pro nadaci Světluška. Kvůli nouzovému stavu ale vydání skladby posunuli. V sobotu si ale Stoupa zahraje společně s členem kapely Děda Mládek Ilegal Band frontmenem Mersím.

Nuselské dvorky na vlnách Českého rozhlasu

Do virtuálního prostředí se letos přesune také festival divadla a nového cirkusu s názvem „Nuselské dvorky“. V komentovaném živém přenosu si ho můžete poslechnout od pěti hodin na Českém rozhlasu Vltava.

Ewa Farná pomáhá hudbou seniorům

„Tahle země je i pro starý“ tak se jmenuje dvoudenní online koncert kapely Chinasky a zpěvačky Ewy Farné. Její koncert začíná v osm hodin večer.

Hudebníci společně chtějí vybrat v internetové sbírce peníze, které předají nadaci Krása pomoci. Ta pomáhá v současné situaci seniorům například dodávat léky nebo ochranné pomůcky.

Martin Hrnčíř Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme