Vítězkou 6. řady Stardance se stala Anna Polívková s Michalem Kurtišem

Titul královny televizní soutěže Stardance si vytančila herečka Anna Polívková s Michalem Kurtišem. Během finálového večera porazili v přímém přenosu České televize dvojici Taťána Kuchařová, Jan Onder. Šťastnou volbou se pro vítězný pár stala píseň Piece of my life od skupiny Monkey business.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vítězi 6. řady soutěže Stardance se stali Anna Polívková a Michal Kurtiš

Vítězi 6. řady soutěže Stardance se stali Anna Polívková a Michal Kurtiš | Zdroj: ČTK

Moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben napínali soutěžící, a především Marek Eben natahoval ohlášení vítězů, co to šlo. Poté přišlo na řadu obligátní děkování.

„Hlavně bych chtěla předat tohle vítězství tady Michalu Kurtišovi, který pro mě vymyslel tak krásné choreografie a moc mu děkuju, že se nechal mnou inspirovat v tomto směru,“ řekla těsně po vyhlášení Anna Polívková.

Přehrát

00:00 / 00:00

Podrobnosti přímo z finále soutěže Stardance zjišťoval Martin Karlík

Jednou z těch choreografií, kterou pro herečku Michal Kurtiš vymyslel, byl freestyle na melodii Piece of my life od skupiny Monkey Bussiness.

„Mě napadlo, když jsme jednou tahle byli v hospůdce a hrála v televizi Peace of my life od Monkey Bussiness, že by bylo krásné si na to zatancovat,“ vysvětlil tanečník.

Účinkování ale bylo náročné. Podle jednoho z porotců Zdeňka Chlopčíka se únava nevyhnula ani vítěznému páru.

„Když jste tančili svůj první jive, tenhle jive v těch předcházejících kolech, tak na vás byla vidět obrovská chuť, energie. Dneska jsem měl pocit, že to, jak se říká, taháte z paty, že to nebylo ze srdce, nebylo upřímné. Bylo to pěkné, ale troška tomu chyběla,“ uvedl během hodnocení.

Porota byla ale jen v roli poradců, o vítězství Anny Polívkové rozhodli totiž diváci v smskovém hlasování.

Herečka Anna Polívková s tanečníkem Michal Kurtišem | Foto: ČTK

Druhý pár v pořadí - modelka Taťána Kuchařová s Janem Onderem | Foto: ČTK

Martin Karlík, Anna Maňourová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme