Začíná 41. ročník Dětského filmového a televizního festivalu Oty Hofmana

Ostrov na Karlovarsku dnes uvítá 41. ročník Dětského filmového a televizního festivalu Oty Hofmana. Festival představí filmy, pohádky, soutěže a karnevaly. Každý ročník je specifický svým tématem. To letošní zní "Děti v akci".

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Děti

Děti | Foto: Tisková zpráva

Na festivalu bude o ceny poroty a diváků letos soutěžit celkem deset snímků. Z toho budou čtyři uvedeny v kategorii filmová tvorba a zbylých šest v kategorii televizních snímků. Letos je do soutěže poprvé přihlášena rovněž TV Nova, která tak doplní Českou televizi. Ta ostrovský festival obesílá svojí produkcí už tradičně.

Přehrát

00:00 / 00:00

Festival Oty Hofmana

Téma letošní přehlídky - Děti v akci, se má projevit také v doprovodném programu. Před zahájením festivalu tak například vznikl filmový štáb dětí a mládeže, který se podíl na přípravě programu. Ani letos pak nebude mezi třemi porotami chybět jedna složená z dětských diváků.

Růžena Valková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme