Autorka

Monika Pustovková

V Českém rozhlase pracuji od ledna 2012. Od ledna 2013 jsem redaktorkou Centra zpravodajství. Nejprve v Olomouci, pak v Ostravě.

Narodila jsem se v jednom malém městečku v Beskydech a do Olomouce mě přitáhlo studium žurnalistiky a aplikované ekonomie. Radosti i strasti práce s mikrofonem jsem si vyzkoušela už ve škole a říkala jsem si, že tohle je práce přímo pro mě. No a doslova po pár letech jsem k Vánocům dostala krásný dárek - místo redaktorky v Českém rozhlase Olomouc. Potvrdil se mi tak citát mého oblíbeného spisovatele Paula Coelha, který říká: "Když něco opravdu chceš, celý vesmír se spojí, abys své přání uskutečnil." 

Ve svém volném čase ráda hraji volejbal, jezdím na kole, plavu, nebo také zpívám ve schole, zabrnkám si na kytaru a posedím s přáteli. 

RSS autorky

Články autorky

|Monika Pustovková, Anna Jadrná |Regiony

Neznámé a 25 let staré vrtulníky. Provozovatele letecké záchranky vyhlíží v Olomouci s obavami

Rozpaky mezi olomouckými záchranáři vzbuzuje výběrové řízení na nového provozovatele letecké záchranky. Stejně jako v Ústeckém kraji, také v tom Olomouckém vyhrála slovenská firma Air Transport Europe. Na Hané mají záchranáři létat na čtvrtstoletí starých strojích, které pořádně neznají. Nemají ale mnoho času se s nimi seznámit, protože výběr se protahuje kvůli odvolání tuzemské firmy DSA. Slovenská firma ale veškeré pochybnosti záchranářů odmítá.

|Monika Pustovková, mah |Regiony

Naganské ‘túčko‘ se na cestě do Kunovic zastavilo u Olomouce. Přišly se na něj podívat desítky lidí

Do leteckého muzea v Kunovicích na Uherskohradišťsku míří vládní speciál Tu-154, kterým cestovali prezidenti i zlatí hokejisti z Nagana. Za sebou už má druhou etapu třídenní cesty. Teď je souprava odstavená u Břuchotína nedaleko Olomouce. Letoun už si tam prohlédly desítky zvědavců. Na cestu se znovu vydá v neděli po půlnoci.