Hokejisté Lva potvrdili skvělou venkovní formu, vyhráli v Nižněkamsku

Desátý z posledních jedenácti zápasů na hřišti soupeře vyhrál hokejový Lev Praha. Nižněkamsk přestřílel na jeho ledě v poměru 4:1 a v Západní konferenci KHL je už čtvrtý.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Utkání Kontinentální hokejové ligy Lev Praha - Chabarovsk, hráči z celku Lva se radují z vítězství po osmi zápasech

Utkání Kontinentální hokejové ligy Lev Praha - Chabarovsk, hráči z celku Lva se radují z vítězství po osmi zápasech | Zdroj: ČTK

Pražský tým kontroloval vývoj utkání. V závěru první třetiny ho v přesilovce poslal do vedení dorážející Petr Vrána. Hokejistům Lva se povedl i vstup do druhé třetiny. Během jejích prvních čtyř minut se prosadili Thörnberg s Cingelem, Lev vedl 3:0 a domácí střídali brankáře.

Komplikací je zranění útočníka Jakuba Klepiše. Toho v šestadvacáté minutě srazil domácí Bělov a český útočník již do konce zápasu do hry nezasáhl, na vině bude zřejmě zranění pravé ruky.

Přes nepříjemnou ztrátu dokráčel tým trenéra Jalonena k vítězství. V závěru zápasu ještě zvýraznil rozdíl ve skóre čtvrtou brankou Sekáč. Nižněkamsk si připsal čestný úspěch v samém závěru, kdy se prosadil Alševskij.

Je to již desátá výhra z jedenácti posledních zápasů, které Lev odehrál na venkovním ledě. Díky tomu se posouvá v tabulce Západní konference KHL. Je na čtvrtém místě, díky lepšímu skóre předstihl Dinamo Riga a ztrácí pouhý bod na třetí Doněck.

Neftěchimik Nižněkamsk - HC Lev Praha 1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Branky a nahrávky: 59. J. Alševskij (Bělov, Šulakov) - 20. Vrána (Ridderwall, Klepiš), 21. Thörnberg (Mäenpää, Ševc), 24. Cingel (Azevedo, Němec), 56. Sekáč (Zackrisson, Oystrick). Rozhodčí: Anisimov, Bělov - Koršak, Černyšov. Vyloučení: 4:4. Využití: 1:1. Diváci: 3500.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme