Zákaz masek v Soči? Fanoušek Fantomas má plán

Pořadatelé Zimních olympijských her v Soči upozorňují diváky, že je na sportoviště nevpustí s velkými bubny, vuvuzelami a také v maskách. Právě tenhle zákaz by asi nejvíce vadil nejznámějšímu českému fanouškovi, populárnímu Fantomasovi.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Radimír Lagron a Fantomas

Radimír Lagron a Fantomas | Foto: Robert Mikoláš

„Řeším to. Nějakou situaci s tím mám a slyšel jsem o tom. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet, ale mám nějaký plán. Nevím, jestli se povede uskutečnit, ale nemůžu ho prozradit,“ říká se svým typickým smíchem Fantomas.

O svém plánu, jak se do hlediště haly Balšoj na hojkejový turnaj dostat i s maskou nechce nic ani nazančit, ujišťuje ale, že rozhodně nehodlá nijak porušovat nařízení pořadatelů.

Přehrát

00:00 / 00:00

S Fantomasem mluvil Petr Kadeřábek

„Není to nic proti těm opatřením a uvidíme, jak bude v situace v Soči vypadat. Myslím, že to tam bude probíhat normálně. Ale ten zákaz bude Fantomas respektovat, není to žádný zločinec. Třeba mi pomůže i komisař,“ doufá maskovaný fanoušek národního týmu

O svém postupu ale nic říct nehodlá. „Je to tak 50 na 50, ale nic prozrazovat nebudu. Plán je plán. A tajný plán,“ udržuje si dobrou náladu muž jehož tvář v hledišti zakrývá už mnoho let maska Fantomase.

Český tým jezdí podporovat už řadu let. Nevynechá žádný ze světových šampionátů či olympijských turnajů. Fandit bude i v Soči a nic se na tom nezmění ani v tom případě, že mu organizátoři masku nepovolí v hledišti nosit.

Věří totiž, že Hadamczikův výběr na ruských hrách dosáhne výrazného úspěchu. „Kdybych tomu nevěřil, tak bych tam ani nejezdil. Ale přes ty rizika, který tam mě a mé kolegy, se kterýma tam pojedu, čekají, tak věříme,“ říká už vážným hlasem Fantomas.

Petr Kadeřábek, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme