Karlovarské zastupitele čeká schůzka, možná dojde i na problematická témata

Letos poprvé se sejdou zastupitelé v Karlových Varech. Na programu možná budou i některá ožehavá politická témata.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karlovy Vary

Karlovy Vary | Foto: Josef Šmejkal

Zasedání karlovarských zastupitelů jsou pověstná tím, že trvají od rána do večera. Program schůzek bývá zpravidla obsáhlý. Dnes by to ale platit nemuselo.

Zastupitele lázeňského města čeká necelých 50 bodů programu. Žádný z nich přitom není takzvaně kontroverzní.

Členy zastupitelstva čeká hlasování o dotacích na sport, o chystaných investicích nebo strategických projektech radnice.

Přehrát

00:00 / 00:00

O schůzce zastupitelstva informoval Zdeněk Trnka

Není ale vyloučeno, že se politicky ožehavá témata objeví i tentokrát. V kuloárech radnice se například debatuje o problematickém zajišťování vánočních trhů nebo možné koupi atletického stadionu.

Asi všechny zastupitele také překvapila vlna vandalství v centru města. Před několika dny neznámí lidé poškodili historické objekty v lázeňské zóně a dlažbu u jedné z kolonád.

„Jakákoliv informace o tom, že se kulturní památky stávají terčem nájezdů vandalů, není příjemná. Že se to stalo v jednom týdnu, je nepříjemná náhoda,“ říká v dané souvislosti náměstek primátora Jiří Klsák z Karlovarské občanské Alternativy.

Zdeněk Trnka, Anna Jadrná Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme