Při nehodě autobusu na Šumavě se zranilo pět dospělých a dvě děti

Nedaleko Čachrova na Klatovsku se ráno srazil autobus se sypačem. Vozidlo, kde cestovalo i 25 dětí, se u obce Javorná převrátilo na bok. Zranilo se sedm cestujících, z toho dvě děti. Silnice je stále uzavřená a policie odklání dopravu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nehoda autobusu u Kutrovic na Slánsku

Nehoda autobusu u Kutrovic na Slánsku | Foto: Jana Káninská

Pět cestujících převezly sanitky do nemocnice v Klatovech, dvě ženy dopravil vrtulník do plzeňské fakultní nemocnice s podezřením na poranění břicha a pánve.

„V autobuse se nacházelo celkem 49 osob, z toho bylo zraněno sedm osob. Příčina dopravní nehody je v šetření,“ uvedl policejní mluvčí Jan Koželuh.

Převrácený autobus přibližně šest kilometrů za obcí Javorná zablokoval hlavní tah z Klatov na Železnou Rudu. V místě nehody odklání policie dopravu přes Zhůří. Silnice bude otevřená nejdříve ve 14 hodin.


Zvětšit mapu

Veronika Havlová, Lukáš Milota Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme