Berdych i Rosol postoupili v Dubaji do čtvrtfinále

Třetí nasazený Tomáš Berdych i Lukáš Rosol postoupili do čtvrtfinále turnaje v Dubaji. Zatímco Berdych porazil Ukrajince Stachovského, Rosol zdolal osmého nasazeného Rusa Tursunova.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Berdych postupil na turnaji v Dubaji do čtvrtfinále

Tomáš Berdych postupil na turnaji v Dubaji do čtvrtfinále | Zdroj: Reuters

Tomáš Berdych neměl s 88. hráčem světového žebříčku Sergejem Stachovským větší problémy. První sadu vyhrál 6:3, hned ve druhé hře druhého setu sebral soupeři podání a zápas dovedl k vítěznému konci v poměru 6:2 a 6:1.

Ve čtvrtfinále se utká s pátým nasazeným turnaje, Francouzem Jo-Wilfriedem Tsongou, který postoupil přes Rusa Nikolaje Davyděnka.

Zvítězil i Lukáš Rosol. Proti osmému nasazenému ruskému hráči Tursunovovi nebyl favoritem, ale zvítězil 6:4 a 7:6. Poprvé v této sezoně se tak raduje z postupu do čtvrtfinále.

O postup mezi nejlepší čtyři se Rosol utká s Rogerem Federerem, který až po boji porazil Radka Štěpánka. První set vyhrál Federer 6:2, ale ve druhém se radoval po vítězství v tiebreaku český tenista. V rozhodující sadě vedl Štěpánek 2:0 a podával, ale Federer mu podání vzal a otočil na konečných 6:3.

Výsledky tenisového turnaje mužů v Dubaji:

Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (3-ČR) - Stachovskij (Ukr.) 6:2, 6:1, Rosol (ČR) - Tursunov (8-Rus.) 6:4, 7:6 (7:4), Federer (4-Švýc.) - Štěpánek (ČR) 6:2, 6:7 (4:7), 6:3, Južnyj (6-Rus.) - Ward (Brit.) 6:1, 7:6 (7:3).


Čtyřhra - čtvrtfinále:
Bednarek, Dlouhý (Pol./ČR) - Rosol, Seppi (ČR/It.) 6:2, 6:4.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme