Do sestavy fotbalové reprezentace se po 3 letech vrací Hloušek, na hrotu bude Vydra

Fotbalová reprezentace vstupuje do nového roku přípravným utkáním proti Norsku. V základní sestavě českého týmu nastoupí záložník Adam Hloušek, který odehraje za národní mužstvo první zápas po třech letech, na hrotu se bude se bít Matěj Vydra.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Adam Hloušek vyběhne po třech letech na trávník v reprezentačních barvách

Adam Hloušek vyběhne po třech letech na trávník v reprezentačních barvách | Zdroj: ČTK

Utkání, které začne v pražském Edenu o půl sedmé, je zároveň premiérou Pavla Vrby ve funkci trenéra národního týmu. Nástupce Josefa Pešiceho, který ve funkci vystřídal Michala Bílka, žádné velké překvapení nepřichystal.

Mužstvo nastoupí v rozestavení 4-2-3-1, které Vrba praktikoval již během úspěšného působení na lavičce mistrovské Plzně.

Ve srovnání s posledním podzimním zápasem s Kanadou zůstali v základní sestavě jen Čech, Suchý, Hübschman a Dočkal. Ve středu obrany začnou Marek Suchý s Ondřejem Mazuchem, Michal Kadlec je na lavičce.

Základní sestava ČR: Čech - Rajtoral, Suchý, Mazuch, Limberský - Hübschman, Darida - Dočkal, Rosický, Hloušek - Vydra.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme