Lev Praha vstoupil do play-off KHL vítězně, porazil Záhřeb

Hokejisté pražského Lva vítězně vstoupili do bojů o Gagarinův pohár. V prvním zápase play-off KHL proti Medveščaku Záhřeb zvítězili 4:3 a v sérii se ujali vedení 1:0.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Lva Praha vstoupili vítězně do play-off KHL

Hokejisté Lva Praha vstoupili vítězně do play-off KHL | Zdroj: ČTK

Pražský tým měl skvělý vstup do utkání. Už po 39 sekundách poslal domácí do vedení Jiří Novotný a po spolupráci s Azevedem vedl Lev 1:0.

Hosté vyrovnali v deváté minutě po kombinaci zakončené Mathewem Ellisonem. Domácím ale vrátil vedení přesilovkovou brankou Justin Azevedo. Po první třetině tak Lev vedl 2:1.

V prostředním dějství Medveščak znovu vyrovnal. Kurtis Foster propálil vše, co mu stálo v cestě a srovnal skóre, v posledním dějství ale znovu úřadoval Lev. Během úvodních pěti minut závěrečného dějství rozhodly góly Petra Vrány a Martina Thörnberga.

Hokejisté Lva v úvodu play-off očekávají bitvu plnou osobních soubojů a provokací

Číst článek

Medveščak sice snížil brankou Murleyho v závěrečné hře bez brankáře se ale nedokázali prosadit. V prvním zápase série hrané na čtyři vítězná utkání tak zvítězil Lev výsledkem 4:3. Druhý souboj proběhne v sobotu od pěti hodin.

Osmifinále play off Kontinentální hokejové ligy:
Západní konference - 1. zápas:
HC Lev Praha - Medveščak Záhřeb 4:3 (2:1, 0:1, 2:1)
Branky a nahrávky: 1. Novotný (Azevedo), 15. Azevedo (Ševc, Kapanen), 42. Vrána (Thörnberg, Sekáč), 45. Thörnberg (Oystrick, Sekáč) - 9. Ellison (Linglet, Vesce), 29. Foster (Murley), 57. Murley (Thomas, Cheechoo). Rozhodčí: Sion, Bulanov - Birin, Medveděv. Vyloučení: 6:5. Využití: 1:1. Diváci: 4157. Stav série: 1:0.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme