Pardubičtí hokejisté si na Slavii věří, rozhodnout má obrana

Hokejisté Pardubic dnes vstoupí do předkola play-off prvním zápasem proti Slavii. Jejich brankář Július Hudáček se atmosféry vyřazovacích bojů neobává, má s nimi příjemné zkušenosti z posledních sezon.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Július Hudáček se výraznou měrou podílel na výhře Pardubic na Spartě

Július Hudáček se výraznou měrou podílel na výhře Pardubic na Spartě | Zdroj: ČTK

„Poslední tři roky jsem hrál play-off a s Košicemi jsme třikrát vyhráli titul. Věřím, že v Pardubicích budu také úspěšný,“ říká pardubický brankář Julius Hudáček.

Bude ale potřeba, aby si jeho spoluhráči dali více záležet na obraně. „Hodně zápasů jsme dohráli s vysokým skóre a musíme je hrát spíš z defenzivy. Pardubice jsou známy útočným stylem, ale hokej směřuje k tomu, že první je obrana,“ upozorňuje brankář.

Přehrát

00:00 / 00:00

Pardubickou kabinu navštívil před úvodním zápasem předkola play-off Aleš Procházka

Se sebevědomím Východočechům pomohla i výhra na Spartě. „Vyhrát tam s nulou je povzbuzení. Nedělám si iluze, že bychom je nějak přehrávali. Oni tu sílu mají a perfektně zachytal Hudáček. Psychicky je to ale pro nás strašně důležitý zápas,“ věří útočník Jan Kolář.

Soupeřem Pardubic v předkole play-off bude pražská Slavia, která se do vyřazovacích bojů dostala v posledním možném okamžiku. Utkání začíná dvacet minut po šesté hodině večerní.

Aleš Procházka, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme