Předkolo play-off pokračuje. Slavia spoléhá na návrat Bednáře

Druhými zápasy pokračuje předkolo play-off hokejové extraligy. Ve vedení jsou mužstva Vítkovic a Pardubic, která budou hostit i dnešní zápasy. Útočnou sílu Slavie, která v prvním utkání na východě Čech nedokázala vstřelit gól, má podpořit Jaroslav Bednář.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Do druhého zápasu předkola play-off zasáhne i obránce Slavie Juraj Valach (uprostřed). Na snímku ho stíhají Petr Sýkora (vlevo) a Jiří Cetkovský

Do druhého zápasu předkola play-off zasáhne i obránce Slavie Juraj Valach (uprostřed). Na snímku ho stíhají Petr Sýkora (vlevo) a Jiří Cetkovský | Zdroj: ČTK

„Prohrávali jsme osobní souboje a nebyla tam bojovnost, jaká by v předkole play-off měla být,“ vyčítal si po včerejší porážce v Pardubicích slávistický obránce Juraj Valach.

„Celý zápas jsme se zkoušeli nějak dotáhnout, ale bohužel. Šance tam byly, ale špatně jsme zakončovali. Ty situace jsme měli řešit jinak, chladnokrevněji,“ všiml si Valach.

Přehrát

00:00 / 00:00

S hráči Pardubic i Slavie mluvil před druhým zápasem předkola play-off Aleš Procházka

Týmu z Prahy může pomoci i návrat Jaroslava Bednáře. Nejproduktivnějšího hráče Slavie nepustily do prvního zápasu předkola zdravotní problémy, do druhého utkání by ale měl nastoupit.

Dva ze tří gólů dostali Pražané hned v první třetině. Podle jejich brankáře to ale nebyl důsledek euforie z postupu. „Máme dost zkušené mužstvo a tak přísné trenéry, že kdyby někdo létal v oblacích, tak ho rychle sestřelí. To si nikdo nedovolí,“ říká brankář Slavie Adam Svoboda.

Pardubický útočník Radoslav Tybor v prvním zápase vstřelil dvě branky a už se připravuje na další zápas. „Musíme se připravit hlavně na náš výkon. Závěr sezony nám vyšel na výbornou a musíme zvládnout ještě dva zápasy, abychom postoupili,“ uvědomuje si čtyřiadvacetiletý Tybor.

Zápasy Pardubic se Slavií i Vítkovic s Libercem začínají v 18.20.

Aleš Procházka, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme