Silnice R7 u Buštěhradu byla kvůli hromadné nehodě několik hodin uzavřená

Hromadná nehoda šesti aut dopoledne na několik hodin uzavřela rychlostní silnici R7 u Buštěhradu. Auta neprojela ani ve směru na Slaný, ani na Prahu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rychlostní silnice R7

Rychlostní silnice R7 | Foto: Filip Jandourek

K nehodě šesti aut došlo po deváté hodině ráno na 13. kilometru R7 kousek za Stehelčevsí. Lehce se při ní zranili tři lidé.

V pondělí začala oprava části silnice R7 mezi Kněževsí a Buštěhradem. Doprava je svedena do jednoho pruhu, nehoda několika aut tak provoz zcela ochromila.

Reportérka Českého rozhlasu odhadla délku kolon až na deset kilometrů. V pražské části kolony se navíc stala další nehoda a ucpané byly i objízdné trasy, kde ale automobily aspoň pomalu popojíždějí.

Ve směru na Prahu vedla objízdná trasa přes Jemníky, Pchery, Brandýsek a nájezd ve Stehelčevsi. Na Slaný se řidiči koloně vyhnuli přes Zájezd, Zákolany, Třebusice, Železnice a Knovíz.

Havarované automobily před polednem odvezla odtahová služba a hasiči odstranili rozlitý olej a benzin. Doprava byla obnovena kolem poledne.


Zvětšit mapu

A.Rokosová, kap Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme