Hokejisty Třince dělí jedna výhra od postupu, Pardubice trápí útok

Třinecké hokejisty už dělí pouze jedna výhra od postupu do semifinále play-off. Pomáhá jim k tomu i dobrá obrana, která v posledních třech zápasech povolila ofenzivně laděnému týmu Pardubic pouhé dva vstřelené góly.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pardubickým útočníkům se proti třinecké obraně s brankářem Šimonem Hrubcem v play-off nedaří

Pardubickým útočníkům se proti třinecké obraně s brankářem Šimonem Hrubcem v play-off nedaří | Zdroj: ČTK

„Každý si myslel, že bude přestřelka, ale nakonec rozhodlo jen pár gólů, co padlo. Jsme rádi, že vezeme vítězství,“ těšilo autora vítězných gólů ve dvou posledních zápasech Martina Růžičku.

Třinecký útočník dokázal v posledních třech utkáních sám nastřílet tři branky. To je o jeden více, než dokázal dát celý pardubický tým dohromady.

Přehrát

00:00 / 00:00

S hokejisty Třince a Pardubic mluvil reportér Českého rozhlasu Petr Kadeřábek

„Nemáme šance. Musíme být agresivnější i v naší třetině před mojí bránou. Před třineckou brankou nás přehrávají a to jsou rozhodující momenty," ví pardubický brankář Július Hudáček.

Pokud chtějí Východočeši ještě živit šance na postup, musí zapracovat hlavně na koncovce.

„Dá se udělat spousta věcí. Otázkou je, jestli to budou ty správné, to se ukáže až v zápase. Musíme to dát ze stolu a nemyslet na to, jak poslední dva zápasy proběhly,“ říká asistent pardubického kouče Miloš Říha.

Série pokračuje ve středu v Třinci a tam už mohou Oceláři rozhodnout o svém postupu do semifinále.

„Hraje se na čtyři vítězná utkání, ne jen na tři. Vést 3:1 je krásné, ale ještě to pořád není konec. Musíme udělat poslední krok a budeme rádi, když to bude doma,“ těší se třinecký útočník Martin Adamský.

Petr Kadeřábek, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme