Fotbalisté Boleslavi vyhráli v Teplicích a vystřídali je na třetím místě

Fotbalisté Mladé Boleslavi vyhráli v dohrávce 21. ligového kola na půdě Teplic 1:0 a díky tříbodovému zisku se posunuli na třetí místo v tabulce právě před Severočechy. Jediný gól utkání vstřelil ve druhém poločase hlavou Ščuk.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jasmin Ščuk (vlevo) se postaral o vítězství fotbalistů Boleslavi v Teplicích

Jasmin Ščuk (vlevo) se postaral o vítězství fotbalistů Boleslavi v Teplicích | Zdroj: ČTK

Prvního gólu se mohli diváci Na Stínadlech dočkat po devatenácti odehraných minutách, kdy po Štohanzlově centru se dostal k hlavičce Zahustel a brankář teplický gólman Grigar míč se štěstím vytáhl na tyč.

Teplice poprvé nebezpečněji zahrozily až krátce před přestávkou. Jablonský prošel s míčem středem hřiště a střelou zpoza pokutového území nechal vyniknout strážce boleslavské branky Diviše. Tomu po změně stran pomohla udržet čisté konto branková konstrukce.

Po hodině hry hlavičkoval po Krobově centru Bratanovič jen do tyče, následná střela Ljevakoviče zase orazítkovala břevno.

Rozhodnutí přišlo v 77. minutě, kdy boleslavský Magera po přiťuknutí našel centrem do strany Ščuka, jehož hlavička zapadla do sítě ke vzdálenější tyči domácí branky. Teplice mohly záhy vyrovnat, ale Nivaldovu hlavičku zblízka vyškrábl reflexivním zákrokem Diviš.

21. kolo první fotbalové ligy:

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 0:1 (0:0)
Branka: 77. Ščuk. Rozhodčí: Franěk - Vysloužil, Gallo. ŽK: Vachoušek, Klimpl, Ljevakovič - Kúdela, Diviš. Diváci: 4128.
Sestavy:
Teplice: Grigar - Vondrášek (86. Salami), Klimpl, Jablonský, Krob - Litsingi (75. Vůch), Ljevakovič, Vachoušek, Jindráček, Nivaldo - Chukwuma (55. Bratanovič). Trenér: Ščasný.
Mladá Boleslav: Diviš - Kysela, Kúdela, Dosoudil, Rosa - Koreš (83. Bartl), Jarolím, Bořil (67. Magera), Ščuk, Štohanzl - Zahustel (74. Šultes). Trenér: K. Jarolím.

Jaroslav Plašil, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme