Berdych do semifinále nenastoupil, odhlásil se kvůli žaludečním problémům

Tenista Tomáš Berdych o postup do finále turnaje série Masters v Miami bojovat nebude. Před začátkem utkání proti světové jedničce Španělu Rafaelu Nadalovi se odhlásil kvůli žaludečním problémům.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Berdych postoupil na turnaji v Miami do semifinále

Tomáš Berdych postoupil na turnaji v Miami do semifinále | Zdroj: ČTK

Na Floridě se nebude hrát ani jedno semifinále. Nejprve vzdal souboj se Srbem Djokovičem 24letý Japonec Nišikori, kterého trápilo tříslo.

Český tenista Tomáš Berdych má problémy se žaludkem, kvůli kterým se krátce před začátkem semifinále s Rafaelem Nadalem omluvil.

„Začalo to dneska kolem půl osmé ráno. Vzbudila mě bolest břicha, měl jsem křeče. Došlo to po pár hodinách tak daleko, že jsem i zvracel,“ popsal český tenista.

Kdyby zápas nevzdal, mohl si Berdych vylepšit tristní bilanci, kterou s Nadalem má. Prohrál s ním už šestnáckrát po sobě a celková bilance zní 3:17.

V nedělním finále se tak utká Djokovič s Nadalem. Nastoupí ke čtyřicátému vzájemnému duelu v kariéře a prvnímu letošnímu.

Jan Suchan, Anna Jadrná Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme