Na fotbalový zápas se vydal s lístkem na cizí jméno, prošel bez problémů

Na utkání mezi Bohemians Praha 1905 a Baníkem Ostrava bylo možné jít s lístkem na cizí jméno. Fanoušci se sice při koupi vstupenky museli prokázat dokladem totožnosti, ale před vstupem na stadion už osobní údaje a jméno na lístku reportérovi Českého rozhlasu nikdo nezkontroloval.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fanoušci Baníku Ostrava dorazili do Prahy

Fanoušci Baníku Ostrava dorazili do Prahy | Foto: Filip Jandourek

Zápas mezi Bohemians Praha 1905 a Baníkem Ostrava provázela zvýšená bezpečnostní opatření kvůli výtržnostem ostravských fanoušků v sobotním duelu se Spartou. Fanoušky Baníku Ostrava na utkání doprovázeli těžkooděnci.

Fotbaloví nadšenci si mohli koupit vstupenku po předložení platného dokladu totožnosti a pouze v předprodeji. Na stadion se ale dalo dostat i s lístkem na cizí jméno, vyzkoušel to reportér Českého rozhlasu Jaroslav Gavenda.

Přehrát

00:00 / 00:00

Reportér Českého rozhlasu Jaroslav Gavenda popisuje, jak prošel s lístkem na cizí jméno na zápas Bohemians s Baníkem

„Kontrolou jsem k mému překvapení prošel zcela bez problémů. Jjsem na stadionu, i když osobní údaje ze vstupenky nebyly shodné s těmi v mém občanském průkazu,“ popsal Gavenda.

Někteří fanoušci si myslí, že jde pouze o chybu jednotlivce. Mluvčí Bohemians Praha Tomáš Mutinský se k tomu vyjádřil stručně.

„Zaprvé tuto informaci nemám oficiálně potvrzenou. Zadruhé budeme všechno individuálně vyhodnocovat v průběhu dalších dní,“ řekl Mutinský.

Během zápasu nemuseli pořadatelé vzhledem k mimořádným bezpečnostním opatřením řešit žádný závažný konflikt.

Jaroslav Gavenda, Anna Jadrná Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme