Baráž o extraligu pokračuje v Chomutově a Olomouci

Boj o účast v nadcházejícím ročníku hokejové extraligy nabídne třetí pokračování. Výhodu domácího ledu budou mít Chomutov a Olomouc. Piráti hostí Mladou Boleslav a mužstvo z Hané přivítá kladenské Rytíře.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Chomutova a Kladna si v baráži vedou rozdílně. Piráti mají plný počet bodů, Rytíři žádný

Hokejisté Chomutova a Kladna si v baráži vedou rozdílně. Piráti mají plný počet bodů, Rytíři žádný | Zdroj: ČTK

Úvodní dvě kola naznačila, že o extraligu se bude bojovat až do posledního kola baráže. Prvoligové celky v ní rozhodně nechtějí hrát podřadnou roli. Mladá Boleslav to ukázala jasnou výhrou nad Kladnem a v dobrém světle se představila také Olomouc.

Výsledky z dlouhodobé části soutěže nemusí být směrodatné. Nejvíce to platí o Chomutovu, který oba své barážové zápasy vyhrál.

Přehrát

00:00 / 00:00

S Vladimírem Krocem mluvil o hokejové baráži reportér Českého rozhlasu Pavel Petr

„Všichni je odepisovali. Říkali, že jsou hrozní a psychicky špatní. V baráži ale jedou od nuly a mají jiné soupeře. Když je nakopla první utkání, jsou schopní pokračovat bez porážky,“ uvědomuje si sílu příštího soupeře mladoboleslavský trenér František Výborný.

Druhý extraligový tým v baráži, Rytíři Kladno, zatím v baráži nezískal ani bod. Podle trenéra Kladna Jiřího Čelanského jsou tyto zápasy o vůli, nasazení a psychické pohodě, která kladenským zatím chybí.

Nedělní program nabídne zápas Chomutova s Mladou Boleslaví, který začíná v 17:30. O čtyřicet minut později odstartuje utkání Olomouce s Kladnem.

Vladimír Kroc, Pavel Petr, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme