Začíná velká uzavírka hlavního průtahu Pardubicemi, řidiče čekají objížďky

Pardubice čeká další velká dopravní zátěž. Už zítra totiž začne oprava hlavního průtahu městem – ulic 17. listopadu a Jana Palacha – a řidiči budou muset volit objížďky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

I přes velkou uzavírku hlavního průtahu Pardubicemi, byla ve městě ráno doprava v normálu

I přes velkou uzavírku hlavního průtahu Pardubicemi, byla ve městě ráno doprava v normálu | Foto: Honza Ptáček | Zdroj: Český rozhlas

Ve směru z Chrudimi se auta do města dostanou kolem krematoria a ulicí S. K. Neumanna, objízdnou trasu opačným směrem popisuje vedoucí odboru dopravy radnice Vladimír Bakajsa.

„Řidič, který pojede z města po ulici 17. listopadu, dojede na křižovatku Teplého. Tam musí odbočit vpravo na ulici Teplého, následně na ulici Lexova a vrací se ulicí Demokratické mládeže, kde jsme v tomto směru posilovali i světelné signalizační zařízení,“ vysvětluje.

Kraj i město informovaly o dnes zahájené opravě ulic Jana Palacha a 17. listopadu s předstihem. Poučily se ze situace, která vznikla třeba při opravě Wonkova mostu - řidiči se tehdy o uzavírkách dozvěděli pozdě a první dny doprava kolabovala.

Tentokrát byly cedule s údaji o chystané uzavírce na všech příjezdových silnicích včas, informace jsou i na internetu. Primátorka Štěpánka Fraňková doporučuje řidičům nastudovat objízdné trasy dopředu.

„Veškeré uzavírky najdete na webových stránkách města, Pardubického kraje, Městské policie. V inkriminovanou dobu je potřeba si velmi dobře prostudovat objízdné trasy,“ radí.

I přes velkou uzavírku hlavního průtahu Pardubicemi, byla ve městě ráno doprava v normálu | Foto: Honza Ptáček

Drahomíra Bačkorová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme