Golfista Woods musel na operaci zad a poprvé přijde o Masters

Lídr světového žebříčku golfistů Tiger Woods se musí podrobit operaci zad a přijde tak o účast na prestižním turnaji Masters. Na hřišti v Augustě bude čtyřnásobný šampion chybět v boji o tradiční zelené sako vůbec poprvé ve své kariéře.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tiger Woods zřejmě vyhlíží lepší čas své kariéry

Tiger Woods zřejmě vyhlíží lepší čas své kariéry | Zdroj: ČTK

Osmatřicetiletý Američan, který laboruje se zády od minulého roku, oznámil, že rehabilitace potrvá několik týdnů. Poslední tři týdny se nezúčastnil ani jednoho turnaje, potíže se skřípnutým nervem si nakonec vyžádaly chirurgický zákrok.

„Poté, co jsem se snažil připravit na Masters, ale situace se nelepšila, jsme se s doktory rozhodli pro operaci. Moc mě mrzí, že v Augustě nebudu. Vypadá to, že budu nucen vynechat hned několik turnajů,“ nechal se slyšet Woods, jemuž podle lékařů konec kariéry nehrozí.

Americký golfista má spadeno na rekordních 82 vítězství na PGA Tour Sama Sneada a 18 titulů z majorů Jacka Nicklause. Těch má Woods zatím 14, turnajů PGA vyhrál 79.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme