Rozhodčí soud odložil jednání o tunelu Blanka, žádá o doplnění podkladů

Termín otevření tunelu Blanka je stále nejasný. Metrostav u rozhodčího soudu neodsouhlasil seznam a vyčíslení prací, které minulý týden předložilo město Praha. Jednání proto soud odročil na 11. dubna. Do té doby musí strany doplnit některé podklady.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tunel Blanka (ilustrační foto)

Tunel Blanka (ilustrační foto) | Foto: Filip Jandourek

Podle náměstka primátora Jiřího Nouzy z TOP 09 by otázka, zda a kdy se Metrostav vrátí na stavbu, mohla být jasná do čtrnácti dnů.

„Ještě si musíme s Metrostavem některé věci vyjasnit. Jednání proběhne do konce týdne. Předpokládáme, že sedmého dubna, jak nám bylo uloženo soudem, se obě strany k té věci vyjádří,“ říká Nouza.

„Skutečně se jednalo o technikálie ze stanoviska zástupce Metrostavu. Od pátku za týden je další ústní jednání. Myslím, že je možné očekávat ve věci brzké rozhodnutí,“ dodává.

Tunel Blanka | Foto: Český rozhlas

Magdaléna Medková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme