Chelsea chce ve čtvrtfinálové odvetě Ligy mistrů otočit zápas s Paris SG

Předloni vyhráli fotbalisté Chelsea Ligu mistrů, loni Evropskou ligu, letos jim ale hrozí, že nezískají žádnou trofej. V Lize mistrů budou dnes večer odvracet vyřazení proti PSG.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Čech v úvodním zápase čtvrtfinále Ligy mistrů třikrát inkasoval

Petr Čech v úvodním zápase čtvrtfinále Ligy mistrů třikrát inkasoval | Zdroj: Reuters

„Pokud se mě ptáte, jestli si myslím, že postoupíme, tak ano. Je to čistá matematika. Na konci dvojzápasu budeme mít lepší skóre. Teď je to 1:3, ale může to být 4:3 nebo třeba 5:4,“ věří svému týmu trenér Chelsea José Mourinho.

Chelsea už se relativně nedávno z úvodní venkovní porážky 1:3 dokázala vzchopit a postoupit. Během předloňské cesty za vítězstvím v Lize mistrů to bylo proti Neapoli, kterou doma porazila 4:1.

Přehrát

00:00 / 00:00

O odvetách čtvrtfinále Ligy mistrů mluvil s Jiřím Chumem Jan Suchan

Zápas může být důležitý pro Petra Čecha. V Paříži totiž svůj tým nepodržel a řada anglických médií už s ním pro příští sezónu jako s brankářskou jedničkou Chelsea nepočítá.

„Když člověk udělá chybu a tým vyhraje 4:1, tak to není tak strašné. Ale pak jsou chvíle, kdy si člověk říká: ‚Tak tohle si zapamatuj a už to opravdu nikdy nedělej‘,“ řekl Petr Čech ještě před prvním utkáním v Show Jana Krause.

Ještě těžší pozici mají fotbalisté Borussie Dortmund, kteří v prvním utkání čtvrtfinále na hřišti Realu Madrid prohráli 3:0. Obě utkání začíná ve 20:45.

Jiří Chum, Jan Suchan, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme