Olomouc a Mladá Boleslav se přiblížily účasti v extralize

Druhou polovinu skupiny o udržení lépe začaly týmy z první ligy. Olomouc vyhrála na ledě Chomutova 3:1 a Mladá Boleslav zvítězila nad Kladnem 6:2. Prvoligové celky tak zvýšily svůj náskok na extraligové, šance Kladna na setrvání v soutěži se opět zmenšily.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Mladá Boleslav porazila v úvodním utkání baráže o extraligu Kladno 6:1

Mladá Boleslav porazila v úvodním utkání baráže o extraligu Kladno 6:1 | Zdroj: ČTK

Kladenské trápení nebere konce. V Mladé Boleslavi nejprve dostalo gól téměř silou vůle soupeře, potom ze samostatného úniku, střelou zdálky i z dorážky. Za stavu 0:4 teprve přišlo snížení, ale domácí si vítězství pohlídali dvěma góly v závěru utkání.

V Chomutově padaly góly až v poslední třetině. Nejprve se Olomouc dostala do vedení, vzápětí domácí vyrovnali, ale přesně dvě minuty do konce zápasu vrátil hostům vedení Herman, který spolu s Richardem Divišem ujel do protiútoku a skóroval. Při power play na konci stejné minuty pojistil vítězství Ostřížek.

BK Mladá Boleslav - Rytíři Kladno 6:2 (1:0, 3:0, 2:2)
Branky a nahrávky: 8. Mikulík (Toman, D. Výborný), 22. M. Látal (Žabka, Bohunický), 32. Starý (M. Látal), 35. Musil (M. Látal, Bohunický), 58. Lenc, 60. Lenc (Broš, Klimenta) - 45. Dalecký (T. Kaberle, Eberle), 54. Havlíček (Patera, M. Hořava). Rozhodčí: Lacina, Minář - Lhotský, Svoboda. Vyloučení: 3:4. Využití: 1:1. Diváci: 3980.

Piráti Chomutov - HC Olomouc 1:3 (0:0, 0:0, 1:2)
Branky a nahrávky: 53. Jaroslav Svoboda (J. Stehlík, Bartečko) - 51. Marosz (Selingr), 58. Herman (Diviš), 59. Ostřížek. Rozhodčí: Hribik, Husička - Blümel, Ondráček. Vyloučení: 3:4. Bez využití. Diváci: 3528.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme