Noční požár zničil v Olomouci halu s technikou. Škoda je přes milion korun

V olomoucké části Chválkovice shořela v noci na dnešek hala s uskladněnou výškovou a vrtnou technikou. Při požáru se také zřítila střešní konstrukce objektu. Podle předběžných informací škoda přesáhne jeden milion korun.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hasiči likvodují noční požár skladové haly v Olomouci-Chvalkovicích

Hasiči likvodují noční požár skladové haly v Olomouci-Chvalkovicích | Foto: HZS Olomouckého kraje

K požáru v ulici Na Zákopě vyjelo šest hasičských jednotek a sedm cisteren. Plameny podle hasičů sklad o rozměrech 35 krát 15 metrů zcela zachvátily.

„Na místě byla zřízena kyvadlová doprava vody. Hasičům se v průběhu likvidačních prací podařilo uchránit sousední objekt. Na požárem zasaženém skladišti se zřítila střecha, která naštěstí nikoho nezranila,“ popsala zásah krajská mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková.

Na místě podle ní stále probíhají dohašovací práce, proto ještě nemohl požářiště prohlédnout vyšetřovatel. Příčina požáru i jeho okolnosti jsou tedy zatím neznámé.

Martin Hromádka, Ivo Opletal Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme