Policie hledá svědky loupežného přepadení pumpy ve Smiřicích na Královéhradecku

Policie hledá muže, který minulý čtvrtek před devátou večer přepadl benzínovou pumpu ve Smiřicích na Královéhradecku. Policisté žádají veřejnost o případné informace k pachateli.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Přepadení benzinové pumpy ve Smiřicích na Královéhradecku. Na snímku pachatel loupeže

Přepadení benzinové pumpy ve Smiřicích na Královéhradecku. Na snímku pachatel loupeže | Foto: Policie ČR

Jak policie informuje na svém webu, dosud neznámý pachatel vstoupil do prostor pumpy ve čtvrtek 10. dubna krátce před koncem pracovní doby, asi ve tři čtvrtě na devět.

Se slovy: „Dej sem peníze a nic se ti nestane“ požadoval po obsluze vydání finanční hotovosti, kterou mu žena z obavy předala. Peníze si uložil do igelitové tašky a z místa činu odešel.

Jednalo se o muže silnější postavy, výška cca 170 cm, byl maskován kuklou na hlavě s otvory pro oči a okolo pasu měl opasek s pouzdrem a s krátkou střelnou zbraní. Na sobě měl černou mikinu s kapucí, v přední části s bílým logem, světlé rifle a světlé boty. Hovořil česky bez přízvuku.

„Rovněž se obracíme s žádostí o pomoc při ztotožnění možného svědka události, který se v místě pohyboval krátce před loupeží a odjel odtud vozidlem značky Škoda,“ uvedla mluvčí královéhradeckých policistů Lenka Burýšková.

Jedná se o mladého muže, který vstoupil do benzinové čerpací stanice asi minutu před loupeží jako zákazník. Snímky pachatele i fotografii možného svědka lze rovněž najít na policejním webu.

Jakékoli informace k případu mohou lidé volat policistům na bezplatnou linku 158.

Jiří Fremuth, kov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme