Jakub Voráček pomohl v NHL vyrovnat Philadelphii sérii proti Rangers

Ve druhém zápase play-off NHL zvítězili hráči Philadelphie Flyers v New Yorku na ledě Rangers 4:2 a vyrovnali sérii na 1:1. Jedním gólem se na vítězství podílel český útočník Jakub Voráček.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Voráček (vlevo s číslem 93) střílí gól Philadelphie na ledě Rangers

Jakub Voráček (vlevo s číslem 93) střílí gól Philadelphie na ledě Rangers | Zdroj: ČTK

Domácí Rangers přitom do zápasu vstoupili suverénně a šli za druhým vítězstvím. Po devíti minutách hry vedli 2:0 po brankách Martina St. Louise a Benoita Pouliota, poté už se ale neprosadili.

V 15. minutě odstartoval Jakub Voráček velký obrat. U mantinelu převzal přihrávku Scotta Hartnella, rychle se dostal až před brankáře Rangers Lundqvista a snížil na 2:1.

Ve druhé třetině dokonali zvrat ve skóre Jason Akeson a Luke Schenn, Wayne Simmonds pak 26 sekund před koncem zápasu střelou do prázdné branky potvrdil výhru Flyers 4:2.

Jakub Voráček strávil na ledě téměř 18 minut zápasu a i díky svému gólu byl vyhlášen jeho třetí hvězdou.

1. kolo play off NHL:
Východní konference - 2. zápas:
New York Rangers - Philadelphia 2:4 (2:1, 0:2, 0:1)
Branky: 5. St. Louis, 9. Pouliot - 15. Voráček, 26. Akeson, 32. Schenn, 60. Simmonds. Střely na branku: 33:25. Diváci: 18.006. Stav série: 1:1.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme