Radek Štěpánek vypadl na turnaji v Barceloně v prvním kole

Český tenista Radek Štěpánek se loučí s turnajem Barceloně už po prvním kole, ve kterém nestačil na rakouského mladíka Thiema. Jiří Veselý na turnaji v Bukurešti přes první kolo prošel a čeká ho první nasazený hráč turnaje.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenista Radek Štěpánek během duelu s Rogerem Federerem, kterému v Madridu podlehl dvakrát 3:6

Tenista Radek Štěpánek během duelu s Rogerem Federerem, kterému v Madridu podlehl dvakrát 3:6 | Zdroj: Reuters

Pětatřicetiletý Radek Štěpnánek nestačil na o patnáct let mladšího Rakušana Dominica Thiema, který do turnaje postoupil z kvalifikace. Český hráč hned v úvodním gemu zápasu přišel o podání a dvacetiletý soupeř si výhodu udržel až do konce setu, který vyhrál 6:4.

V úvodu druhé sady získal výhodu Štěpánek. Vedl už 4:1, ale do třetího setu zápas nedovedl. Thiem vyhrál pět her v řadě a za hodinu a 11 minut dovedl zápas k vítězství 6:4 a 6:4.

Jiří Veselý naopak v prvním kole turnaje ATP v Bukurešti zvítězil. Mladý český tenista rozhodl první set duelu s Francouzem Jeremym Chardym v tie-breaku, druhá sada pak byla jednoznačnou záležitostí dvacetiletého Čecha.

Po vítězství 7:6 a 6:0 postoupil Veselý do druhého kola, kde se utká s nejvýše nasazeným hráčem turnaje, Bulharem Grigorem Dimitrovem.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme